Nieuwe cursus: Hoe kunnen zakelijke apps de bedrijfsvoering verbeteren

Posted on by 0 comment

Gericht op de zakelijke markt, 12 mei 2011, Rotterdam 
Met de komst van de smartphone en tablet (zoals de iPad) zijn wij altijd online en hebben we overal en altijd toegang tot informatie. Deze “revolutie” stelt bedrijven in staat haar personeel en klanten ook overal en altijd beter te ondersteunen met behulp van apps. Deze apps kunnen een grote impact hebben op het rendement van bedrijven.

Kortom, legio kansen op rendementsverbetering. Ook uw bedrijf / organisatie moet in de huidige tijd nadenken over welke kansen apps bieden voor uw bedrijfsvoering. Daarbij is het van belang om de specifieke mogelijkheden van de smartphone en tablet in te zetten. Daarbij moet worden gezegd dat het niet altijd eenvoudig is om een app in de bedrijfsomgeving en de bedrijfsvoering te integreren. Deze training is opgezet om mensen kennis te laten maken met apps op de smartphones en tablets en ook om de toegevoegde waarde van apps binnen uw bedrijf/organisatie te verkennen.

Doelgroep
Het is een brede, algemene inleidende training, en is daarmee geschikt voor iedere manager die wil weten hoe apps op de smartphones / tablets ingezet kunnen worden ter verbetering van de bedrijfsvoering.

Meer weten over deze cursus, klik hier.

Category: blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *